Ultimul model de turn de invatare

si promit ca nu-l mai modific o vreme!! 🙂

In primul rand vreau sa clarific care este diferenta intre „turnul multifunctional” de la Leea si „Statia de joaca ” – tot de la Leea ….

 • Turnul multifunctional este , in primul rand , turn, si ararta ca un turn. Mai are cateva functii – scaun inalt, scaun si masa, tobogan, loc pentru panouri cu activitati (tabla de scris, panou cu usite etc), dar nu are versatiliattea statiei de Joaca
 • Statia de Joaca este un produs original care nu arata ca nimic cunoscut. Ea este si turn de invatare printre multe altele –  scaun si masa, scaun inalt, tobogan, balansoar, premergator, etc.
 • Daca e sa compar cele doua produse, Statia are mult mai multe functii, iar cele pe care le are si turnul multifunctional sunt mai competitive pe statie –
  • masuta are inaltimea reglabila la statie, la turn nu,
  • scaunul inalt, la fel, are inaltimea reglabila pe statie, pe turn, nu. Pe statie copilul poate fi prins cu ham, pe turn, nu.
  • turnul nu are balansoar si nici premergator
  • turnul nu are perne si nici rola de hartie inclusa
  • turnul nu are jocurile cu carari
  • turnul nu e pe roti, ca statia\
  • INSA, turnul este de aproape trei ori mai ieftin decat statia de joaca….

Deci, cam asta este diferenta.

Si acum sa trec la explicatii, despre turnul cel nou si verde 🙂

Acum, ca am invatat atatea despre turnuri, am putut sa pun tot ce poate fi mai util si interesant in acest produs.  Multi parinti cautau acest cumul de calitati plus un design fresh  si culoare, iar Statia de joaca li se parea prea complicata sau prea scumpa. Asa am ajuns sa creez acest turn.

In primul rand, are toate reglajele posibile: – inaltimea placii pentru picioare si gradul de inchidere al spatiului:

 

astfel, husa gri  inchide complet spatiul in care sta copilul, si ulterior se poate da jos permitand copilului sa urce singur.Husa, este din fetru de 3 mm,  este optionala si costa 40 de lei.

Urcarea se face foarte usor, exista doua trepte, iar treapta de jos se poate elimina ulterior, cand copilul va creste, astfel facandu-se economie de spatiu in bucatarie.

CN171013_LeeaToys_033

Apoi, acest turn mai e si foarte -multi-functional: – primeste panouri cu activitati si se transforma intr-o clipa in scaun inalt, scaun si masa si tobogan:

 

Panouriule sunt optionale si, daca se cumpara odata cu turnul au un pret redus. La fel si toboganul – 140 de ron in loc de 155 .

si, se si monteaza usor:

Webp.net-gifmaker (5)

Turnul este disponibil in sase culori, unele pe stoc altele disponibile in 7 zile. Verdele  este culoarea standard si vom avea tot timpul pe stoc.

 

si costa 430 de lei, cu extra picioarele incluse (pe care am vrut sa le fac optionale, dar am hotarat ulterior ca trebuie sa fie obligatorii.

Va urez spor la gatit, dar mai intai treceti prin magazin! 🙂

http://magazin.leea.toys/turn%20de%20invatare%20learning%20tower%20montessori

 

CN171013_LeeaToys_053

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s